Friday, February 19, 2010

Wed WisH..



every bride to b mesti dreamkan something yang best untuk hari bahagia,,huhu,,ye la kawen sekalidalam hidup,,wat i said to my mom,,aku berkeras nk ade tirai tym tunang,,
"tunang sekali je mak dalam hidup,,huhu"

ku mengidamkan lace yang panjang meleret...ade flower gal yang pegang. ee perasannya..sedih sikit,,design baju bertandang direject oleh makku,,aku suh qti (my tailor) outer balik..kalaulah baju ku mcm ni..
baju nikah n resepsi ondaway..hoping tantek n fit me,,ye la aku yang tinggi 152cm ni ssh sikit..aku suka design ni...banyak beads,,,dr rumah kebaya.com





pastu amik wed shot outdoor kat scene yang romantik,nature.. mcm ni..



ataupun aku nk scene pantai..yap sunset view..wa,,,,,tanteknye..

dis post actually sticky post contest dari rumah kebaya.com.join la..

huhu,,aku yang berangan...hoping yang didreamkan menjadi kenyataan..AMIN




2 comments:

  1. Yang, ai dah try baju ni. AI pon pendek 155cm je, tapi bila pakai masyaAllah haha ..kalao nak gambar ai pakai baju ni nanti ai send

    ReplyDelete
  2. hahah..nawal,,labuh ngat ker?tapi i nyer wed kat rmh..mak i membebel kater dalam dewan suit la,,huhu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails