Sunday, January 17, 2010

PhotograpHer?perlu ker?



Do i Need a photographer?dis is antara perkara awal yang aku pk tym dat confirm tarikh..nway aku pk panjang gak..
there r 3 choices for u bride2 b
1.usualy included in the pakej kat butik pengantin
2.you can hire expertize photographer.
3.ask ur friends relative o siblings

erm after col my dearest fwen who is part-tym photographer,,aku decide untuk mencari kat trg..act im prefer gal yang jadi photographer,,but aku suker sgt hasil kerjanya,,hoping he can capture my most momarable day;8 ni website dia

wat ive read,,in planning for a wed, searching for a photographer is one of the earliest job.erm,,esp tarikh yang macam aku ni,,6/6,,y?antara sbbnya ialah 1 customer per day,,
then 1 more question appear,,y we need to pay them for a price,,ade yang rm 300,,ade yang 1k lebih n more..antara sbnya ialah ade banyak pakej,,mahal bayarannya,,banyak la job n for me makinpuas hati..
ni link yang bg info mykahwin
k la tu je yang leh aku bebel,,huhu..










No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails