Saturday, January 9, 2010

PenGembaraan Bermula..




Start to prepared,huhu..lambat ker?
memandangkan keadaan aku yang mcm ni..aku kene start slow walaupun extra excited,hahah..
set katil dah.,fotografer dah book..
hantaran perfume dah..tapi nk tambah lagi..
baju sambut menantu dah pegi outer.Y kene outer?
erm,,aku beli kain punyer la mahal tapi after jahit,,jadi tak lawa,,entah di mana silapnyer..kecik sini kecik sana tambah itu n ini,,hoping nice.

p/s:
moral of the story,,bawak orang yang berpengalaman,,dapatkan design yang dikhendaki,,not too rush..
erm,,

panjang jugak bercerita ngan kak ti tadi,,sib baik memahami..dah usha2 standard harga untuk full set..bunga dip,,bunga kristal n where to buy:0
pastu aper lagi ek?
huhu,,esok celebrate bday en tunang tersayang + survey pelamin,,
huhu..okla..
nanti nk update with set bilik tido,,1st tym aku beli benda yang besar+duit pun besar,,huhu,,crowded bilik,,tapi,,da jumper idea nk buat..
huhu..
c ya next posting..


en tunang kejar tp tak dapat..kene jog r,,huhu,,en tunang,,jgn marah..:)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails