Thursday, September 29, 2011

Long tym tak update..


Salam Semua,,
wa dah bersarang dah blog aku nih,,sgt2 lama aku tinggal blog ni,,
alkisah yang panjang yang membuatkan ak tak update n online lagi,,kisah tym nk dekat2 nk kawen,,ade sorang my follower yang betul2 ikut perjalan story aku kawen,.ia betul2 ikut sampaikan baju kawen n pelamin lebih kurang sama,,,ish2x biar betul,,tym tu give up sgt nk tulis blog,,biarkan lah hal itu berlalu..ttp cite tuh..huhuhu

tapi skrg dah datang mood balik,,ye la im 37th week preg n net week dah start cuti..tunggu saat bersalin yang tak tau mcmmne n mengumpul seberapa banyak info,,sekarng dah berubah fasa,,misi seorang ibu mithali n isteri solehah..Amin..c u next page,,banyak nk kongsi nih..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails