Sunday, May 2, 2010

update laju2..





fever mode:aahh tak suker nyer..
erm dis week is my last weekend wif my sisters..adik aku yang 6 orng sumer balik,sedh gak,dioarang dah bercakap2..rayer taun ni mcmmmne.nanti diaorang balik saper nk masak2 best2,,then saper yang nk bawak diaorang g jalan2...,n aku keletihan...banyak nyer kijer..


a month to go,,

aper PerASAAN?wa,,,dupdap ade..nervous giler sedih,,over excited,,tu jawapan aku kat orang-orang yang bertanya..huhu,,yang best nyer,kat sekolah la,,GPK HEM aku banyak kali dah tanyer mane kadnyer..,,bdk2 asrama plan nk datang 1 BAS,,n tak kurang jugak akak2 ku ,,nanti 2,3 hari nk kawen nanti jumper akak k,,,huhu..ad banyak petua nk bg,,

alhamdulillah,,lots things siap,,
aper yang dah siap?
YAssin- dah personalised n tempah
Baju pengantin perempuan akadnikah,resepsi n sambaut menantu-settle wif tudung n accessories
baju pengantin lelaki-settle tunggunk amik kat tailor dis week
kad-settle,,tunggu nk deliver next week
fotografer-dah bincang
goodies untuk tetamu-tetamu perempuan,lelaki+kanak2 riang settle just tinggal
rmh-dah touch cuma tinggal kawasan luar rumah
blik pengantin-tak sabar nk decorate,,cuma abah tak beli lagi cat..lmbtnyer
hantaran perempuan-consider settle
hantaran lelaki-have to decorate.dis weekend kot

yang tak settle lagi bersih kawasan rmh n hantar kad la kot..

wa...excited nyer,















1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails